Heb jij een leuk idee en wil jij onze Volkswagen T2b camperbus huren laat het ons dan vooral weten. Dan bekijken we samen de mogelijkheden!


Verder lichten wij enkele verhuurmogelijkheden toe.

Evenementen
Sta jij binnenkort op een evenement en heb jij je eigen stand en wil jij één van onze VW T2b camper busjes huren voor enkel tentoon te stellen of juist gebruik maken van het interieur van onze busjes om je flyers neer te leggen, ook dit is mogelijk.
Vanaf dag verhuur mogelijk.

Bruiloft (trouwauto/photobooth) - €360 (daghuur + bruidsslinger) 
Jullie bruiloft al gepland? Nu nog een mooie, leuke locatie om je foto's te maken? Laat jullie passie voor VW spreken door één van onze VW T2b camper busjes te huren voor een fotoshoot.
Onze busjes zijn ook beschikbaar als trouwauto! Zelfs met opties voor het plaatsen van bruidsslingers etc.
Ook als photobooth een bieden onze VW T2b camper busjes een ideale gelegenheid, parkeer het busje op een fantastisch mooie idyllische plek en schieten maar!

Fotoshoots/Photobooth - €175 (dagdeel, 4 uren) 
Voor al jouw fotoshoots ideeën bieden onze VW T2b camper busjes een ideale gelegenheid. 
exclusief kist met attributen en retro camera €150

Themafeesten - €210
Denk aan Hippie feesten, Back to the 80's, Halloween, vader-/moederdag, jubileums, verjaardagen enz. 

Familiedagen - €210
Staat er bij jullie een gezellige familiedag gepland? Laat het ons vooral weten, wij denken graag met jullie mee! 

Retraites - zie reguliere huurtarieven
Jij gaat binnenkort naar een retraite en wilt toch graag aan het einde van de dag, na de workshops en plantmedicijn ceremonies toch lekker in je eigen plekje slapen? Dan zijn onze VW T2b camper busjes een ideale uitkomst. 

Kamperen - zie reguliere huurtarieven
Uiteraard waarvoor onze VW T2b camper busjes zijn ingericht, kamperen! Het is bij ons mogelijk om binnen Nederland een mooi plekje te zoeken. Dit hoeft niet altijd op een camping, maar kan ook goed op een 'off-grid' locatie.  Zo geniet jij nog meer van de rust en stilte.